ایمنی و حفاظت کار در آشپزخانه و رستورانها

محمد جواد ستوده - بازرس کار شیراز  ۱۳۹۳/۱۲/۱۶
  فایلهای مرتبط
اداره رستوران های عمومی کار چندان ساده ایی نیست و نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارد هم از حیث سلامت و ایمنی کارکنان و هم از حیث سلامت و بهداشت مواد غذایی و هم از حیث سایر امور مدیریتی دیگر مانند مسائل مادی، اجتماعی و..... در این نوشتار مختصر،فقط به مورد اول که مسائل مربوط به ایمنی و حفاظت کار و امنیت کارکنان و صیانت محیط کار می باشد پرداخته می گردد.

اظهار نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید